У Києві бойовик “ДНР” стріляв у поліцейських. Затримали через кілька годин

 

У Києві затримали бойовика “ДНР”, який відкрив вогонь по поліцейських. З’ясувалося, що він є командиром розвідки підрозділу “Оплот” і брав участь на стороні “ДНР” в боях під Дебальцевим та Іловайськом.

Як повідомляє “Новинарня“, про це в понеділок, 27 січня, інформує пресслужба Національної поліції України.

Зазначається, що інцидент стався в ніч з 24 на 25 січня в Деснянському районі Києва біля одного із закладів. У результаті стрілянини поранення отримав дільничний офіцер поліції, який в компанії колег поза служби перебував у закладі.

“До них підійшов невідомий і почав провокувати конфлікт, нецензурно лаючись, а потім запропонував продовжити з’ясовувати стосунки на вулиці. Конфлікт зловмисник продовжив лайкою, а потім дістав з кишені пістолет, направив його на одного з офіцерів поліції і вистрілив. Проте сталася осічка. Тоді нападник вистрілив у груди другому поліцейському. В момент, коли дільничний офіцер схилився над пораненим колегою, стрілець приставив до його голови пістолет і знову натиснув на спусковий гачок. Але і на цей раз зброя дала збій. Зловмисник покинув місце події”, – повідомили в поліції.

Через кілька годин після події стрілка затримали. Ним виявився 36-річний раніше неодноразово судимий житель Донецької області, який є командиром розвідки підрозділу “Оплот” і брав участь на стороні “ДНР” в боях під Дебальцевим та Іловайськом.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за фактом хуліганства.

Постраждалий поліцейський прооперований і знаходиться в задовільному стані в лікарні.

Читайте також:
Бойовик “ДНР”, якого в Києві “відмазала” ГПУ, тепер у Донецьку вітає Захарченка. ВІДЕО……

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна