Бойовик “ДНР”, якого в Києві “відмазала” ГПУ, тепер у Донецьку вітає Захарченка. ВІДЕО

 

Денис Казанський
журналіст, блогер, переселенець з Донеччини

(FB)

У [ватажка “ДНР” Олександра] Захарченка вчора (26 червня) був день народження, і з такого приводу члени молодіжної організації “Оплот Донбасу” записали для нього вітальне відео, в якому пообіцяли разом із Захарченком “дійти до самого пекла”. Серйозно, так і сказали. Чомусь варіант із раєм якось заздалегідь не розглядався.

Відео, звичайно, викликає захват і напади епілепсії, але я запостив його не для того, щоб продемонструвати глибину моральної деградації жителів ОРДЛО.

У самому кінці ролика до Захарченка звертається Віктор Назаров – вже добре знайомий нам персонаж, про якого я писав раніше (лідер організації “Молода республіка” в м. Шахтарськ, окупована територія Донеччини – “Н”)…

У 2015 році Вітя примудрявся служити “ДНР” та одночасно будувати котедж під Києвом. Коли він приїхав до столиці провідати будівництво, його затримала СБУ. Сюжет про епічність цієї подію тоді виходив на ТСН.

Однак минуло трохи часу, і виявилося, що Вітя “не уіноват”. У 2016 році Генеральна прокуратура України подала клопотання про звільнення підозрюваного від кримінальної відповідальності. Вітя “вирішив питання” з прокуратурою і вийшов на свободу.

І ось він уже знову в “ДНР”, записує улесливі поздоровлення ватажкові бойовиків, служить терористичному угрупованню, навчає діточок ненавидіти Україну. У нього все добре.

Звичайно, можна було обміняти його на когось із наших полонених, але навіщо, якщо можна просто так відпустити за хабар? Люблю нашу прокуратуру.

Цікаво, як там будинок під Києвом поживає? Добудував чи ні? Чи в будиночка вже новий господар із прокурорськими погонами?

Читайте також:
Захарченко посунув Тимофєєва-“Ташкента” з посади голови
“Оплоту Донбасу”

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна