У Кремлі заперечили відставку Суркова

 

Указу про відставку помічника президента Росії Владислава Суркова немає.

Як повідомляє “Новинарня“, про це в суботу, 25 січня, заявив речник Володимира Путіна Дмитро Пєсков у коментарі державній агенції ТАСС.

“Ніяких указів щодо відставки Суркова немає, такою інформацією я не володію. Що стосується нібито зміни політики щодо ситуації в Україні, це не відповідає дійсності і відображає лише особисту точку зору того, хто про це говорить”, – сказав Пєсков.

Як інформувала “Новинарня“, раніше директор російського Центру політичної кон’юнктури Олексій Чеснаков повідомив, що помічник президента Росії Владислав Сурков покинув державну службу буцімто “через зміну курсу на українському напрямку”.

Владислав Сурков став помічником президента у вересні 2013 року. Він займався питаннями відносин Росії і сепаратистських регіонів Грузії –Абхазії і Південної Осетії, його також вважають радником Путіна в “українському питанні”.

Читайте також:
Держдума схвалила кандидатуру нового прем’єра Росії

Лавров і Шойгу зберегли посади в новому уряді РФ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна