Держдума схвалила кандидатуру нового прем’єра Росії

 

Державна дума Російської Федерації дозволила президенту Володимиру Путіну призначити Михайла Мішустіна новим прем’єр-міністром.

Як повідомляє “Новинарня” із посиланням на пресслужбу Держдуми, за його кандидатуру у четвер, 16 січня, проголосували 383 депутати, проти – 0, утримались – 41.

Перед початком розгляду кандидатури Мішустіна, постпред президента РФ у Держдумі Гаррі Мінх сказав, що Мішустін “відповідає всім вимогам до кандидата на посаду прем’єр-міністра РФ” і попросив депутатів підтримати президента і дати згоду на призначення його головою уряду.

Сам Мішустін під час подання своєї кандидатури заявив, що уряду потрібно підготувати всі документи для реалізації послання президента РФ Путіна.

На реалізацію цих положень, за даними експертів, необхідно близько 8 мільярдів доларів на рік.

Як інформувала “Новинарня“, 15 січня на зустрічі президента РФ Володимира Путіна з членами уряду прем’єр Дмитро Медведєв повідомив, що уряд подає у відставку відповідно до статті 117 Конституції.

Читайте також:
“Непрацездатність”: Рамзан Кадиров тимчасово залишив посаду

Макрон: Конфлікт в Україні – не перешкода відносинам Франції з РФ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна