США обмежать в’їзд для громадян ще кількох країн, – Трамп

 

Президент Дональд Трамп підтвердив, що США скоро збільшить групу країн, на які поширюється обмеження щодо подорожей у США.

Про це повідомляє “Європейська правда” у четвер, 23 січня, з посиланням на Associated Press.

Сім додаткових держав були перераховані в проєкті запропонованих обмежень, але службовці США повідомили цим країнам, що вони можуть уникнути потрапляння до списку, якщо зроблять зміни до того, як Вашингтон оголосить рішення, стверджують два представники адміністрації, які висловились на умовах анонімності.

Попередній список передбачав, що обмеження поширюватимуться на мандрівників і іммігрантів з Білорусі, Еритреї, Киргизстану, М’янми, Нігерії, Судану і Танзанії.

Але кілька країн, схоже, вжили заходів або продемонстрували добрі наміри з метою уникнення внесення, заявили чиновники.

Серед цих кроків були підвищення безпеки кордону, поліпшення обміну ідентифікаційною інформацією між країнами та якості проїзних документів, сказав один чиновник.

Незрозуміло, скільки країн опиниться в остаточному списку.

Як інформувала “Новинарня“, Верховний суд США задовольнив запит Білого дому на запровадження обмежень на подорожі до США для громадян восьми спеціально визначених країн.

Читайте також:

Сенат США затвердив хронологію суду над Трампом

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна