Восьмеро бійців, які потрапили під обстріл 18 січня, їхали на допомогу цивільним в Золоте

 

Восьмеро бійців, які 18 січня потрапили під мінометний обстріл та дістали поранень біля міста Золоте на Луганщині, їхали допомагати місцевим жителям.

Як повідомляє “Новинарня“, деталі обстрілу в коментарі “Подробиці” розповів боєць із позивним “Доцент”.

“Під час надання допомоги місцевому населенню група військовослужбовців потрапила під ворожий обстріл. На даний момент, судячи по акустиці, ворог вирішив повторити свої учорашні подвиги і на підставі цього до “червоної” зони заборонено пропуск цивільних”, — сказав військовий.

Його побратим Віталій додає: бойовики випустили 27 мін калібром 120 мм. Зараз поранені військові на стаціонарах у різних військових медичних закладах.

Зазначимо, що у зведенні штабу ООС за 18 січня йдеться про те, що через обстріли із боку бойовиків один військовослужбовець Об’єднаних сил загинув, ще 10 дістали поранень.

Серед населених пунктів, які потрапили під обстріл 18 січня, фігурують Павлопіль, Василівка, Красногорівка, Піски та Оріхове. Місто Золоте або якась із його частин не згадуються.

Читайте також:
Бойовики мінують “сіру зону” під Золотим особливими протипіхотними мінами, – УС СЦКК

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна