У США посилять правила видачі віз, – ЗМІ

 

Адміністрація президента США Дональда Трампа має намір посилити правила видачі віз для тих іноземців, які приїжджають у Штати народжувати для автоматичного набуття американського громадянства їхніми дітьми.

Про це у понеділок, 20 січня, повідомляє Axios.

Джерела видання розповіли, що планується посилення вимог для одержувачів візи типу B, яку видають для короткострокової поїздки з туристичними і діловими цілями.

У разі підозрі на отримання візи з метою громадянства майбутній дитині уповноважені співробітники Держдепу матимуть право відмовити в документі.

Водночас у вагітних жінок, які справді вирушають до США з діловими цілями, проблем з отриманням дозволу на в’їзд не буде.

За інформацією джерела, такі заходи продиктовано національною безпекою, а також кримінальною діяльністю, яка пов’язана з “пологовим туризмом”.

Видання зазначає, що це лише один із заходів, які готують для боротьби з “пологовим туризмом”.

Читайте також:
Російській делегації знову не видали візи в США

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна