Російській делегації знову не видали візи в США

 

Делегація Федерального казначейства Росії не отримала візи для в’їзду до Сполучених Штатів Америки.

Як повідомляє “Новинарня“, про це в середу, 4 грудня, йдеться у повідомленні Посольства Росії в США.

Зазначається, що візи не отримала делегація Федерального казначейства Росії, яка планувала взяти участь у Конференції Міжнародного інституту регулювання аудиторської професії в Вашингтоні 3 грудня.

У посольстві Росії також поскаржилися, що Держдепартамент США не дав візу директору департаменту МЗС Росії з роботи зі співвітчизниками за кордоном Олегу Мальгінову, який хотів відвідати Молодіжний форум в Нью-Йорку 28-29 листопада.

“Викликає занепокоєння небажання держдепартаменту забезпечити нормальне функціонування власних консульських установ під надуманими приводами. В результаті страждає спілкування наших громадян, згорнутий професійний діалог експертів, від якого багато в чому залежить безпека в усьому світі”, – заявили в російському посольстві.

Читайте також:
США не видали візи 18 росіянам на сесію Генасамблеї ООН

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна