ФК “Агробізнес” із Хмельниччини розірвав контракт із футболістом через візит до РФ

 

ФК “Агробізнес” з Волочиська на Хмельниччині розірвав контракт з гравцем Ігорем Сікорським, який напередодні публікував фото з відпочинку в російському Санкт-Петербурзі.

Про це у п’ятницю, 17 січня, повідомляють на офіційному сайті “Агробізнесу”.

“Гравець демонстративною подорожжю до Росії дискредитував свій клуб, який підтримує українську армію, допомагає бійцям на передовій, в якому кожен футболіст має змогу займатись своєю улюбленою справою, дякуючи захисникам України, що зберігають в Україні мирне життя. В цей час, коли він в екіпіровці нашої команди відпочивав у країні-окупанті, лише за один день з передової переправили дев’ять важкопоранених бійців, ще двоє загинули. “Агробізнес” вважає неприпустимим, щоб цей футболіст був гравцем нашого клубу”, – йдеться в офіційній заяві клубу.

Волочиський “Агробізнес” при односторонньому розриві контракту мотивував свій вчинок порушенням пункту 3.1.7 розділу 3 – “всебічно сприяти збереженню і підвищенню престижу Клубу і команди, не допускати дій, що завдають шкоди їх репутації”.

У коментарях під одним з фото із відпочинку Ігоря Сікорського запитали, чи він досі грає за “Агробізнес”. Півзахисник відповів, що грає, а от офіційний сайт клубу промовисто написав: “Ні, igorsikorskiy, вже не граєш”.

Читайте також:
У Луцьку на різдвяному турнірі футболісти зіграли у формі московського “Локомотива”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна