У Луцьку на різдвяному турнірі футболісти зіграли у формі московського “Локомотива”

 

На футбольному турнірі “Різдвяна коляда 2020” у Луцьку команда “Прип’ять” із міста Любешів Волинської області вразила вболівальників своєю амуніцією.

Спортсмени виступали у формі московського ФК “Локомотив”, передає “Ракурс”.

На одяг футболістів звернули увагу після того, як в одному із вирішальних матчів проти “Ікви” (Млинів) на майданчику сталася бійка. Її спровокував ексгравець збірної України та київського “Динамо”, а нині луцької “Волині” Тарас Михалик. Його вилучили з поля до кінця матчу.

Відео із цим епізодом потрапило у мережу і глядачі зауважили, що “Прип’ять” з рідного селища Михалика – Любешова – грає у формі російського клубу, спонсором якого є російська залізниця — “РЖД”.

Найімовірніше, одяг команді подарував саме Тарас Михалик, який з 2013-го до 2019 року грав у Москві.

Традиційний “Новорічний турнір” з футзалу в Луцьку проводиться уже 23 роки поспіль. Цього разу, окрім Михалика, там зіграли також такі відомі футболісти, як Артем Федецький, В’ячеслав Шарпар і Олег Герасим’юк.

Читайте також:
Боксер Ломаченко опублікував у Instagram відео з російськими спецпризначенцями

ФК “Райо Вальєкано” оштрафували через образи фанатів на адресу Зозулі

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна