В СЦКК підбили статистику роботи на передовій за рік

 

Українська сторона спільного центру з контролю та координації питань припинення вогню та стабілізації лінії розмежування сторін (СЦКК) у 2019 році опрацювала близько 880 заявок на забезпечення ремонтно-відновлюваних робіт пошкодженої інфраструктури.

Про це йдеться в підсумковому повідомленні УС СЦКК на фейсбук-сторінці пресцентру штабу Об’єднаних сил у вівторок, 31 грудня.

“По 56% заявок отримано гарантії безпеки від Збройних сил України, і тільки 41% заявок підтримано окупаційними адміністраціями Російської Федерації у Донецькій та Луганській областях”, – зазначили в центрі.

“Представники української сторони СЦКК й надалі продовжуватимуть своєчасно і якісно виконувати заходи, спрямовані на підтримання безпеки та відновлення пошкодженої цивільної інфраструктури Донбасу”, – сказано в повідомленні.

Читайте також:
Окупанти випустили по позиціях ЗСУ під Новгородським три міни забороненого калібру, – УС СЦКК

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна