ОСи на Приазов’ї змайстрували ялинку з російських боєприпасів. ФОТО

 

Українські військові, що утримують позиції на Маріупольському напрямку, змайстрували двометрову новорічну ялинку з російських боєприпасів, які окупанти випускають по позиціях ЗСУ.

Як повідомляє “Новинарня“, для цього армійцям знадобилися міни, снаряди та гранати, які щодня прилітають від противника.

“Це боєприпаси, що заборонені Мінськими домовленостями. На їхнє збирання ми витратили двадцять хвилин. Якби було поставлене завдання побудувати ялинку заввишки десять метрів, то на збирання залишків ворожих боєприпасів пішло б не більше 4-5 годин”, – цитує старшого офіцера командування військової частини В’ячеслава видання “Армія.Інформ”.

Фото: Армія.Інформ

Він зазначив, що новорічний “подарунок” українські захисники Приазов’я готові передати російським бойовикам у будь-який спосіб на визначеній ними ділянці лінії фронту.

Фото: Армія.Інформ

Відео:

Читайте також:
“Громадянська війна, що почалася з новорічної ялинки”: інший погляд з Канади на Україну

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.