НАБУ прокоментувало обшуки на одеському телеканалі

 

У Національному антикорупційному бюро України прокоментували те, що їхні детективи проводять обшуки в Одесі.

Як повідомляє “Новинарня“, про це в п’ятницю, 20 грудня, інформують у пресслужбі НАБУ.

“Слідчі дії санкціоновані, їх здійснюють у межах розслідування можливих зловживань службових осіб Одеської облради під час продажу у вересні 2018 року нежитлових приміщень за адресою Лідерсівський бульвар, 13 (Одеса) на користь ТОВ “Крок вперед”, – йдеться у повідомленні.

Метою проведення обшуку у приміщенні, де розташована ТРК “Думська”, є пошук документів щодо передачі права власності на нежитлові приміщення за вказаною вище адресою.

“Ці документи, як вважає слідство, можуть знаходитися за адресою Канатна, 10 через те, що зазначене ЗМІ та ТОВ “Крок вперед” мали одних і тих самих бенефіціарних власників”, – додають у відомстві.

Також у НАБУ наголосили, що слідчі дії жодним чином не пов’язані з діяльністю ЗМІ та журналістів.

Як інформувала “Новинарня“, детективи Національного антикорупційного бюро України прийшли з обшуком на одеський телеканал “Думська ТВ”.

Читайте також:
ДБР прийшло з обшуками до офісу партії Порошенка. “ЄС” покликала ветеранів

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна