У МЗС прокоментували заяву Путіна про “російські землі” в Україні

 

Міністерство закордонних справ України засуджує заяви президента Росії Володимира Путіна, що частина території України може розглядатися як “російські землі”.

Про це у п’ятницю, 20 грудня, заявив заступник голови МЗС України Василь Боднар з трибуни Верховної Ради під час години запитань до уряду, повідомляє “Еспресо”.

“Ми однозначно засуджуємо будь-які спроби Російської Федерації зазіхати на територіальну цілісність України. Ми однозначно це засуджуємо, і ця заява буде сьогодні. Жоден наратив Путіна, жодні видумки Путіна не будуть працювати для нас“, – сказав заступник міністра.

“Колись, свого часу, Москва була підпорядкована Києву. Так що говорімо про коріння, а не про наслідки”, – додав Боднар.

Нагадаємо, президент Росії Володимир Путін заявив, що все Причорномор’я і східна частина України – це споконвічно російські території, і тепер РФ з цим розбирається.

Читайте також:
“Може, і є”, – Путін про іноземних найманців і техніку в ОРДЛО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.