Чорні Запорожці влаштували свято Миколая для дітей прифронтової школи-інтернату

 

Військовослужбовці 72-ї окремої механізованої бригади імені Чорних Запорожців привітали вихованців Гірської обласної спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату із Днем Святого Миколая.

Як повідомляє “Новинарня“, про це в четвер, 19 грудня, пресцентр штабу ООС.

За кілька днів армійці назбирали чимало подарунків, які доправили дітлахам, аби 19 грудня у них було святковим.

Воїни вирішили відмовитись від соків та йогуртів, якими харчуються в їдальні, на користь малечі, бо вважають ‒ їм це необхідніше.

Військові разом із волонтерами зібрали кошти та придбали дітям подарунки, зокрема, розмальовки, фарби, книжки, цукерки та багато іншого.

“Ми хотіли зробити для них таке невеличке свято, їм все ж таки важче, ніж нам, вони ще дуже маленькі й не розуміють, що відбувається в країні й наша мета – їх підтримати. Коли стало питання про допомогу, жоден військовий не сумнівався, всі одностайно це підхопили” ‒ розповіла військовослужбовець Юлія.

Армійці вважають, що таким дітям насамперед потрібна увага. Будь-який подарунок або добрий вчинок до Дня Святого Миколая зробить їхнє життя більш радісним та яскравим.

Читайте також:
У 80 одшб Святий Миколай приїхав на БТРі

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна