Бойовики відкрили вогонь по Мар’їнці: вбили цивільного. ДОПОВНЕНО

 

доповнено
Через обстріли підтримуваних Росією бойовиків на Донеччині цивільний мешканець.

Як передає “Новинарня“, про це в середу, 18 грудня, поінформував пресцентр штабу ОС.

Обстріл стався цього дня приблизно о 12:00 у місті Мар’їнка.

“У результаті вогню збройних формувань Російської Федерації зі стрілецької зброї було поранено цивільного мешканця. Військовослужбовцями зі складу Об’єднаних сил було оперативно організовано евакуацію пораненого з-під щільного ворожого вогню у секторі обстрілу. Проте, на жаль, врятувати чоловіка не вдалося, він помер дорогою до лікарні”, – йдеться в повідомленні.

За фактом загибелі 56-річного мирного жителя Мар’їнки Донецької області розпочато розслідування за статтею “Теракт”. Про це надвечір повідомила пресслужба обласної прокуратури.
За даними слідства, 18 грудня близько 12:37 з тимчасово окупованої території Донецької області незаконними збройними формуваннями здійснено прицільний постріл із снайперської зброї по мирному громадянину, який перебував на подвір’ї власного домоволодіння.

Як інформувала “Новинарня“, напередодні під Красногорівкою внаслідок обстрілу загинув боєць 28 омбр Василь Лісіцин.

Читайте також:
Бойовики обстріляли Мар’їнку: поранено цивільну жінку

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна