Бойовики обстріляли Мар’їнку: поранено цивільну жінку

 

У Міністерстві оборони України повідомили, що проросійські бойовики на Донбасі обстріляли позиції українських військових на донецькому напрямку. А у Мар’їнці від вогню терористів поранення отримала мирна мешканка.

Як повідомляє “Новинарня“, про це в понеділок, 25 листопада, заявив речник Міноборони щодо ситуації в районі проведення операції Об’єднаних сил полковник Дмитро Гуцуляк. 

“Об 11:30 з напрямку від мікрорайону Трудівські окупованого Донецька російсько-окупаційні війська розпочали обстріл по нашим захисниках Мар’їнки зі стрілецької зброї”, – сказав речник.

За даними відомства, втрат серед українських військових немає.

Згодом пресцентр штабу Операції об’єднаних сил повідомив, що внаслідок вогню зі стрілецької зброї по Мар’їнці сьогодні, близько 12:00 було поранено цивільну особу.

“Громадянка Юлія Т. пересувалась містом зі своєю трирічною дитиною. Ворог здійснив кілька пострілів. Куля влучила постраждалій в грудну клітину та плече зліва”, – йдеться у повідомленні речників штабу.

Зазначається, що необхідну первинну медичну допомогу жінці було надано військовослужбовцями ОС.

Фото: пресцентр штабу ОС

Зараз вона знаходиться в лікарні міста Курахове.

За оцінками медиків, стан пораненої стабільний.

Як інформувала “Новинарня“, бойовики вперше застосували снаряди з різними уражальними елементами.

Читайте також:
Бойовики “ДНР” відреагували на “крота” з ГУР МОУ у своїх лавах

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна