Російських пропагандистів з “НТВ” не пустили в Україну

 

Знімальну групу російських пропагандистів телеканалу “НТВ” не пустили до України, коли ті проходили пункт контролю в аеропорту “Бориспіль”.

Як повідомляє “Новинарня“, про це в ефірі “НТВ” в п’ятницю, 13 грудня, заявив один з ведучих телеканалу Сергій Савін, передає “УНІАН”.

За його словами, вони одразу розповіли прикордонникам про те, хто вони такі, звідки та назвали мету поїздки.

Українським правоохоронцям росіяни стверджували, що приїхали до України дізнатися більше про справу вбитого Шеремета, газові перемовини й обмін полоненими. Під час перевірки документів все проходило чемно й дипломатично, наголосив Савін.

“Потім запросили до відповідальної особи, було вручено рішення: відмова в перетині державного кордону на в’їзд в Україну. Офіційна причина – я не зміг підтвердити мету свого запланованого перебування тут”,– сказав він.

Як інформувала “Новинарня“, 12 грудня російських пропагандистів із телеканалу “Звезда” пустили в Україну. 

Читайте також:
В Україну заборонили ввезення російської дитячої літератури, що містила пропаганду

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна