Російських пропагандистів із телеканалу “Звезда” пустили в Україну

 

Знімальну групу російського пропагандистського телеканалу “Звезда”, що належить збройним силам РФ, пропустили на територію України.

Російські пропагандисти відзняли сюжет, у якому хизувалися своїм перебуванням в українській столиці, передає “Цензор.нет” у четвер, 12 грудня.

“Ну ось ми і в центрі Києва! Я на Майдані. Щоправда, поки незрозуміло – чи всім російським журналістам відкрили шлях і чи надовго це”, – каже у сюжеті російська кореспондентка.

За словами пропагандистки, вона і її колеги не соромилися брехати для того, щоб потрапити до України – казали, що їдуть на концерт, на побачення або що чекає хвора бабуся.

Як кажуть самі “журналісти” в репортажі, вони стали одними з перших, пропущених у Київ після запрошення президента України Володимира Зеленського, зробленого на саміті “нормандської четвірки” в Парижі 10 грудня.

Російський телеканал “Звезда” є офіційним телеканалом Міноборони РФ. Канал неодноразово викривали у порушеннях журналістської етики та відвертій брехні як журналісти, так і українські політики.

У 2017 році Facebook заблокував сторінку телеканалу “Звезда”.

Як писала “Новинарня“, нещодавно російський пропагандист Корчевніков розгулював по Києву.

Читайте також:
Російський “Первый канал” зловили на брехні понад 500 разів, – EUvsDisinfo

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна