Головного СІМІСа ЗСУ Ноздрачова відсторонили від посади

 

Начальника Управління цивільно-військового співробітництва Збройних сил України Олексія Ноздрачова відсторонили від посади.

Як повідомляє “Новинарня“, про це в п’ятницю, 13 грудня, заявив пресцентр Військової служби правопорядку в Facebook.

“На час проведення службового розслідування начальник Управління цивільно-військового співробітництва Збройних сил України полковник Олексій Ноздрачов усунутий від виконання службових обов’язків“,- йдеться у повідомленні.

Як інформувала “Новинарня“, 12 грудня під час “круглого столу” в агентстві “Укрінформ” у Києві начальник Управління військово-цивільного співробітництва ЗСУ полковник Олександр Ноздрачов заявив, що “українські військові і військові росіяни, які проти нас воювали та продовжують воювати, і навіть ті військові, які є в формуваннях Донецької і Луганської областей, реінтегруються дуже швидко”, бо існує “військова традиція”. Цьому він протиставив незгоду “праворадикальних рухів” та ветеранів із їхнього кола.
У Генштабі ЗСУ заявили, що висловлювання полковника є “оціночними і суб’єктивними”, та заявили про початок службового розслідування.

Того ж дня він записав відеозвернення, де вибачився за свої висловлювання щодо “швидкої реінтеграції” російських військових та бойовиків “ДНР/ЛНР” з українськими військовими та закиди на адресу ветеранів із “праворадикальних течій”.

Читайте також:
Мир настане, незважаючи на набридлу політику войовничої меншості, – Сивохо

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна