Апеляційний суд залишив у силі штраф Ситнику за незадекларований відпочинок на мисливських угіддях

 

Апеляційний суд залишив у силі рішення суду першої інстанції про адміністративне стягнення з директора Національного антикорупційного бюро Артема Ситника у вигляді штрафу за незазначений у декларації відпочинок у Рівненській області.

Як повідомляє “Новинарня“, спочатку про це на своїй сторінці у Facebook написав нардеп Олександр Дубінський. Згодом цю інформацію підтвердила прессекретар ексгенпрокурора Юрія Луценка Лариса Сарган. 

Суд визнав Ситника винним у скоєнні правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 172-5 КУпАП (порушення встановлених законом обмежень щодо одержання подарунків) і наклав штраф у розмірі 200 неоподатковуваних податком мінімумів доходів громадян, що становить 3400 грн.

“Ситник програв апеляцію. І є визнаним судом корупціонером. Корупціонер на чолі Антикорупційного бюро. Рішення першої інстанції”, – написав Дубінський та оприлюднив фото ухвали.

“Ну що, на чолі НАБУ – визнаний судом корупціонер! Україна таки має таланти. “Боротися” з корупцією уміють не всі, але отримувати протоколи за корупцію уміють “антикорупціонери”, – написала вона.

Як інформувала “Новинарня“, у червні 2019 року Сарненський суд Рівненської області визнав директора НАБУ Артема Ситника винним в адміністративному порушенні під час відпочинку в Рівненській області та присудив штраф.

Читайте також:
Ситник пояснював суддям, чому не задекларував відпочинок на мисливських угіддях

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна