Ситник пояснював суддям, чому не задекларував відпочинок на мисливських угіддях

 

Директор Національного антикорупційного бюро України Артем Ситник дав пояснення щодо свого адмінпротоколу в Солом’янському районному суді Києва в закритому режимі.

Як повідомляє “Новинарня“, про це у вівторок, 6 серпня, інформують “Українські новини”.

Ситник дає пояснення по відеоконференцзв’язку. При цьому засідання проходить у закритому режимі.  Двері на засідання, де Ситник давав пояснення, закрито на замок і нікого не пускають.

Адмінпротокол розглядав Сарницький райсуд Рівненської області.

Згодом Ситник пояснив, що Сарненський суд розглядає адмінпротокол у відкритому режимі, але процедура відеоконференцзв’язку передбачає участь тільки сторін процесу.

Раніше речниця генерального прокурора Лариса Сарган писала, що сьогодні має відбутися судове засідання по розгляду справи про відпочинок директора НАБУ Артема Ситника на одному з мисливських угідь.

“Саме за цим фактом керівнику антикорупційного органу було вручено протокол про корупцію представником Національної поліції на трасі під Полтавою“, – написала Сарган, проілюструвавши допис світлиною фасаду ресторану “Дичь”.

“Моя позиція – ніяких правопорушень я не скоював”, – сказав Ситник у коментарі журналістам.

Слухання перенесли, аби допитати в наступному засіданні свідків у справі.

Як відомо, Національна поліція передала в суд адміністративний протокол про корупцію, складений на директора Національного антикорупційного бюро (НАБУ) Артема Ситника через недекларування ним відпочинку на одній з мисливських баз в Рівненській області.

Читайте також: 
На трасі під Полтавою: Ситнику зачитали адмінпротокол про корупцію

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна