Суд оштрафував голову НАБУ Ситника за неоплачений відпочинок на Рівненщині

 

Сарненський суд Рівненської області визнав директора НАБУ Артема Ситника винним в адміністративному порушенні під час відпочинку в Рівненській області та присудив штраф.

Про це повідомив адвокат Артема Ситника Владислав Кича, передає “Українська правда”.

“Так, дійсно було рішення, було проголошено. Рішення вступило в законну силу, я пишу апеляцію. 10 днів дається термін на подачу апеляції”, — заявив адвокат.

Зазначається, що директора НАБУ Артема Ситника визнали винним і присудили штраф у розмірі 200 неоподатковуваних мінімумів (3400 грн).

Нагадаємо, в травні тоді ще генпрокурор Луценко заявив, що директор НАБУ Ситник відпочив за чужі гроші на елітній мисливській базі відпочинку в Рівненській області, що може бути кваліфіковано як неправомірна вигода.

Генпрокурор зазначив, що Ситник не вказав у декларації відпочинок за чужі гроші як подарунок.

Як інформувала “Новинарня“, нещодавно директор Національного антикорупційного бюро України Артем Ситник дав пояснення щодо свого адмінпротоколу в Солом’янському районному суді Києва в закритому режимі.

Читайте також:
Суд зобов’язав НАБУ відкрити провадження щодо Луценка

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна