У 35 обрмп згорів склад речового майна, – ЗМІ

 

В пункті постійної дислокації 35-ї окремої бригади морської піхоти Збройних сил України згорів склад речового майна.

Як повідомляє “Новинарня“, про це в понеділок, 9 грудня, інформує одеське видання “Думська”.

Зазначається, що пожежа на складі спалахнула в п’ятницю, 6 грудня, приблизно о 15:45. Через кілька годин пожежу вдалося ліквідувати.

Вогонь охопив склад з речовим майном та продовольством. За попередніми оцінками, знищено майно на суму 7 млн грн.

Ймовірною причиною виникнення пожежі називають коротке замикання.

За фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 425 КК України (недбале ставлення до військової служби). Слідство веде Державне бюро розслідувань під процесуальним керівництвом військових прокурорів. Офіційні сайти відомств станом на 12:00 10 грудня мовчать. На офіційній сторінці бригади у Facebook також відсутня інформація про пожежу.

Як інформувала “Новинарня“, у середу увечері, 13 листопада, сталася пожежа на території військової частини 59-ї окремої мотопіхотної бригади, що дислокується в м. Гайсин Вінницької області, попередньо збитки від пожежі становлять 10,5 мільйона гривень.

Займання сталося в металевому ангарі речового складу площею 200 кв. метрів. Вогнем знищене майно, яке зберігалось у будівлі: близько 1100 кевларових шоломів, 800 бронежилетів, 1500 спальних мішків, 100 польових наметів, понад 1000 одиниць польової форми, 1400 костюмів захисту від води та інше. Постраждалих немає.
Військова прокуратура Вінницького гарнізону Центрального регіону України розпочала кримінальне провадження за фактом недбалого ставлення військової службової особи до служби.

Читайте також:
Дубль два: військова прокуратура відкрила ще одне провадження щодо 48-го арсеналу ЗСУ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна