Найєм заявляє, що в “Укроборонпрому” вкрали дві будівлі заводу “Маяк”

 

Заступник гендиректора Мустафа Найєм заявив, що у державного концерну “Укрборонпром” вкрали дві будівлі заводу “Маяк”.

Як повідомляє “Новинарня“, про це Найєм написав на сторінці у соцмережі Facebook в п’ятницю, 6 грудня.

“Вчора ми дізналися, що за місяць до нашого приходу у Концерну вкрали дві будівлі. Буквально. Внесли зміни в реєстрі і переписали на приватні структури“, – написав Найєм.

Йдеться про дві будівлі заводу “Маяк”, одне з яких, за інформацією Найєма, колишній заступник директора заводу Юрій Лошаков намагався продати за ціною в чотири рази нижче оціночної. В рамках справи відбулося затримання при спробі отримати хабар в $ 2 млн. На даний момент все майно “Маяка” заарештовано судом.

“Вчора ми отримали витяг з реєстру на цю ж будівлю, і виявилося, що поки СБУ затримувала шулерів, в систему були внесені зміни. Тепер будівля належить не заводу, а якомусь ТОВ “ГЕУЛЛА”. Акт передачі квадратних метрів підписав той самий Юрій Лошаков”, – додав Найєм.

Найєм розповів, що йдеться про землю і цех за адресою вул. Степана Бандери, 20А, оціночна вартість яких становить близько 160 млн грн, з експертизи 2018-му – $7 млн. Він заявив, що у коло його обов’язків не входить управління активами, проте шахраї не отримають жодного квадратного метра в цій будівлі.

“Ми повернемо його заводу, а всі причетні до схеми стануть фігурантами кримінальних проваджень і можуть розраховувати на кілька квадратних метрів неподалік від Концерну, в Лук’янівському СІЗО”, – підсумував Найєм.

Допис він проілюстрував гіфкою з актором Джеком Ніколсоном, який показує середнього пальця.

Читайте також:
Екснардеп Мустафа Найєм став заступником генерального директора “Укроборонпрому”

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна