Екснардеп Мустафа Найєм став заступником генерального директора “Укроборонпрому”

 

Колишній народний депутат Мустафа Найєм на сьогодні обіймає посаду заступника генерального директора державного концерну “Укроборонпром”.

Таку інформацію він озвучив у четвер, 21 листопада під час пресконференції на тему “Річниця Майдану: що не вдалось попередній владі й застороги для нової”, повідомляє “Укрінформ”.

“Так, справді, я зараз там працюю – заступником генерального директора”, – сказав Найєм.

Мустафа Найєм прийшов у політику з журналістики, де він починав як редактор-спеціальний кореспондент програми “Свобода слова” на телеканалі “Інтер”. Восени 2014 року на позачергових виборах обраний до Верховної Ради за списками партії “Блок Петра Порошенка”.

У лютому 2019 року вийшов із фракції БПП.

У вересні головна редакторка LB.ua Соня Кошкіна повідомляла, що Найєма запросили на роботу в “Укроборонпром”, де він, можливо, працюватиме заступником гендиректора цього концерну.

Як писала “Новинарня“, НАБУ повідомило про підозру ексгендиректору “Укроборонпрому”, який не задекларував два Range Rover.

Читайте також:
Зеленський у Харкові назвав “Укроборонпром” “концертом”. ВІДЕО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна