Зеленський у Харкові назвав “Укроборонпром” “концертом”. ВІДЕО

 

Президент України Володимир Зеленський під час візиту до Харкова кілька разів назвав “концертом” держконцерн “Укроборонпром”.

Як повідомляє “Новинарня“, відеозаписи виступу Зеленського почали ширитися мережею, передає “Еспресо”.

“Пріоритет зараз – погашення заборгованості підприємств-учасників державного концерту “Укроборонпром” із заробітної плати може бути через поповнення статутного капіталу державного концерту “Укроборонпром”, – сказав Зеленський.

Цієї помилки президент припустився щонайменше тричі.

“Ви чули гучну історію з корупцією в державному концерті… концерні “Укроборонпром”, – сказав Зеленський в іншій частині виступу.

Також у ході робочого візиту на Харківщину президент поставив завдання уряду продовжити термін виконання контракту з Харківським КБ з машинобудування імені Морозова на виготовлення 45 бронетранспортерів.

У пресслужбі ОП зазначають, що техніку мали виготовити ще у червні цього року.

Президента поінформували, що через зрив термінів виконання контракту 15 листопада на завод можуть накласти штрафні санкції за державними гарантіями.

Глава держави поставив завдання перед Кабінетом Міністрів України розглянути питання перенесення термінів поставки продукції.

Як інформувала “Новинарня“, “Укроборонпром” перетворюють у холдинг.

Читайте також:
Щодо учасників концерну “Укроборонпром” порушили 583 кримінальні провадження, – Абромавичус

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна