Прем’єр Гончарук розповів, коли стартує програма кредитів для малого бізнесу під 5%

 

Кабінет Міністрів запустить програму з підтримки малого підприємництва з 1 лютого 2020 року.

Про це у відеозверненні в YouTube заявив прем’єр-міністр Олексій Гончарук.

“У наступному році відкрити бізнес в Україні стане значно простіше. Ми запускаємо програму доступного кредитування для мікро- та малого підприємництва. Вона запуститься з 1 лютого 2020 року як для діючого, так і для нового бізнесу. Ставки будуть доступними – з 5 до 9% залежно від умов кредитування”, – сказав глава уряду.

За його словами, отримати кредит на суму до 1,5 млн грн можна буде на строк до 5 років.

“Вам потрібен бізнес-план, хороша репутація і кредитна історія. Це – головні запоруки отримання кредиту. Звичайно, непогано, щоб ваша справа тривала вже як мінімум рік, і важливо, щоб ваша загальна виручка за рік не перевищувала 50 млн грн”, – сказав Гончарук, закликавши “повертатися й залишатися” заробітчан.

Нагадаємо, напередодні про кредити для бізнесу зі ставкою від 5% заявив президент Володимир Зеленський, закликавши під цю державну програму повертатися додому українців з-за кордону.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна