Пожежа в одеському коледжі: загинула жінка, постраждало 19 осіб

 

Унаслідок пожежі в Одеському коледжі економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу загинула жінка, постраждали ще 18 людей, із них – семеро дітей.

Як повідомляє “Новинарня“, про це в середу, 4 грудня, сказала речниця одеської мерії Наталя Мальцева, передає “Українська правда”.

“Жінка у важкому стані була доставлена в лікарню. Вона померла. На цю хвилину постраждалих 19 осіб. З них – семеро дітей. В лікарні перебуває 18 людей”, — повідомила речниця.

Місцеве видання “Думська” повідомляє про загибель у лікарні викладачки коледжу 1976-го року народження Анни Бордюк.

Як інформувала “Новинарня“, в Одесі зайнялася шестиповерхова будівля навчального корпусу коледжу економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу.

Вогонь у коридорах блокував шлях виходу з будівлі деяким учням та викладачам, а також працівникам Одеської філії Інституту археології НАН України та інших організацій, які теж розміщалися в будинку.

За свідченням очевидців, декілька учнів стрибнули з вікон будівлі на припарковані машини.

Читайте також:
Пожежа в “Токіо Стар”: власника одеського готелю відпустили під домашній арешт

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.