Зеленський хоче зустрітися зі студентами, яких побив “Беркут” шість років тому

 

Президент Володимир Зеленський хоче наступного тижня зустрітися зі студентами, які були на Майдані в ніч з 29 на 30 листопада 2013 року.

Як повідомляє “Новинарня“, відповідний допис президент розмістив на сторінці у соцмережі Facebook в суботу пообіді, 30 листопада.

Він зазначив, що шість років тому жорстоке побиття студентів “Беркутом” сколихнуло все суспільство. За його словами, студенти тоді залишилися ночувати на Майдані лише заради щасливого майбутнього для своєї країни.

“Вони й були тими самими романтиками, які роблять революцію, плодами якої потім, як відомо, користуються негідники. Сьогодні ми майже не згадуємо імен безпосередніх учасників тих подій, що фактично змусили Україну прокинутися та стали відправною точкою великих перетворень. Де вони зараз? Чи залишились в Україні? Чи отримали після Революції Гідності можливість керувати країною та втілювати зміни?”, – написав президент.

Відтак, Зеленський акцентував, що хотів би зустрітися зі студентами, які були на Майдані в ніч з 29 на 30 листопада 2013 року

Читайте також:
На Майдані Незалежності відбулося Віче Гідності. ФОТО, ВІДЕО

.“Боротись за Україну і на площах, і в окопах”: Загороднюк привітав з Днем гідності та свободи, пригадавши агресію РФ

До Дня Гідності та Свободи в Україні планували теракти, – СБУ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна