“Боротись за Україну і на площах, і в окопах”: Загороднюк привітав з Днем гідності та свободи, пригадавши агресію РФ

 

Міністр оборони України Андрій Загороднюк на сторінці у соцмережі Facebook опублікував допис-привітання з Днем гідності та свободи, пригадавши окупацію Криму Російською Федерацією та вторгнення її на Донбас.

Як повідомляє “Новинарня“, допис міністр зробив надвечір у четвер, 21 листопада.

“Окрім зв’язку з Помаранчевою революцією, це свято повертає нас у ті дні, коли 21 листопада 2013 року Кабінет міністрів перехрестив мрію мільйонів людей жити по-європейськи. Навіть не так: жити гідно“, – написав очільник оборонного відомства.

“Почався Євромайдан. Місце та простір, де люди демонстрували найліпші риси свого характеру. Місце та простір, на який наш ворог, Росія, відреагував тимчасовою окупацією Криму та агресією на українському сході. Українці на всі ці загрози відповіли гідно – не “моя хата скраю”, а “де я потрібен?”. Вітаю зі днем вільних людей. Які готові боротись за Україну і на площах, і в окопах“, – додав міністр.

Читайте також:
“Не маємо права забути героїв, що віддали життя”: Епіфаній про Небесну сотню і захисників України

Зеленський взяв участь в урочистостях з нагоди Дня Гідності та Свободи

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна