Лукашенко та Путін домовилися про спільний парламент і уряд

 

Президент Білорусі Олександр Лукашенко та президент РФ Володимир Путін домовилися про створення спільного уряду та парламенту.

Як повідомляє “Новинарня“, про це у п’ятницю, 29 листопада, розповів посол Білорусі в Росії Володимир Семашко на полях ХIV міжнародної конференції “Євразійська економічна інтеграція”, що відбувалася у Москві, передає мінський ресурс TUT.by.

“Президенти домовилися, що цілі заявлено грандіозні і вони не повинні змінюватися. Це перехід на уніфіковане податкове законодавство, створення єдиних ринків нафти, газу і електроенергії, створити єдиний парламент і уряд з певними повноваженнями, коли незалежні Росія і Білорусь віддають нагору певні управлінські функції з обов’язковим виконанням. Таке завдання зараз вирішується”, – пояснив він.

Семашко розповів, що з 31-ї підготовленої дорожньої карти поглибленої інтеграції 20 карт “абсолютно узгоджено” за підсумками недавньої зустрічі прем’єр-міністрів обох країн.

Також він нагадав, що остаточна “інтеграція” Республіки Білорусь з Російською Федерацією, як і планувалося раніше, має відбутися 2021 року.

Як інформув\ала “Новинарня“, Лукашенко вшосте балотуватиметься в президенти. І каже про Росію: “Нах*** такий союз?”.

Читайте також:
Зеленський та Лукашенко зустрілися в Житомирі: “звіряють годинники”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна