На приватизацію погодили 415 об’єктів, – Фонд держмайна

 

Фонд державного майна спільно з міністерствами та відомствами погодив на приватизацію 415 об’єктів.

Про це повідомив голова фонду Дмитро Сенниченко, передає пресслужба відомства.

“Фонд додатково прийняв на приватизацію ще 76 позицій  від 6 міністерств та відомств, що включають державні підприємства, єдині майнові комплекси та пакети акцій, а минулого тижня Мінекономіки розпочато передачу 339 підприємств в управління ФДМУ та подальшої приватизації. Разом уже 415 об’єктів”, – повідомив керівник Фонду.

За його словами, найбільшу кількість об’єктів передали Мінекономіки, Мінекоенерго, а також Мінінфраструктури.

Серед переданих об’єктів є “Скадовський морський торговельний порт”, “Морський торговельний порт “Усть-Дунайськ”, “Інститут титану” та “Львівський державний ювелірний завод”.

Сенниченко додав, що після опрацювання документів та підготовки максимально відкритої інформації про ці об’єкти планують виставити їх на аукціони ProZorro.Продажі.

Він уточнив, що спільно з проектним офісом Міністерства розвитку економіки торгівлі та сільського господарства та за дорученням прем’єр-міністра Олексія Гончарука вже проаналізовано 1400 державних підприємств.

Як писала “Новинарня“, раніше Міністерство розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України ініціювало передачу 339 підприємств на приватизацію.

Читайте також:
На Миколаївському бронетанковому заводі відключають воду через борги

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна