Рада призначила нового керівника Фонду держмайна

 

Верховна Рада України у четвер, 19 вересня, підтримала кандидатуру Дмитра Сенниченка на посаді керівника Фонду державного майна.

Як передає “Новинарня“, за відповідне рішення проголосували 238 народних депутатів.

Напередодні уряд погодив внесення до парламенту подання прем’єр-міністра України Олексія Гончарука про призначення Сенниченка головою ФДМУ.

Дмитро Сенниченко розпочав кар’єру в 1997 році економістом в Національному банку України, де здійснював управління проектами групи Світового банку у фінансовому секторі. Член міжвідомчої робочої групи по вступу України до ГАТТ/СОТ.

У 2000-2001 роках працював у службі прем’єр-міністра України на посаді міжнародного секретаря, відповідав за розбудову та підтримку міжнародних зв’язків, співпрацю з міжнародними фінансовими організаціями та інвесторами.

У 2004-2006 рр. — керівник Німецького товариства міжнародного співробітництва (GIZ).

У 2006-2010 рр. — CEO Британської девелоперської компанії Parkridge Holdings в Україні, що спеціалізується на інвестиціях у нерухомість та інфраструктуру. Компанія Parkridge у 2007-2008 роках визнана Europa Property та Financial Times найкращою девелоперською компанією у Центральній та Східній Європі. З 2013 по 2016 рр. — керівний директор Jones Lang LaSalle в Україні, директор з розвитку бізнесу в СНД.

У 2016-2018 роках Сенниченко обіймав посаду директора з управління нерухомим майном та інфраструктурою в “Укрпошті”, де також здійснював корпоратизацію та реформу державного підприємства.

Читайте також:
Рада скасувала кримінальне покарання за фіктивне підприємництво

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна