Бойовики атакували ракетою автомобіль ЗСУ: троє військових отримали контузію

 

На Донеччині противник атакував ракетою військовий автомобіль у селі Шуми. 

Як повідомляє “Новинарня“, інцидент стався в четвер, 21 листопада, передає пресцентр штабу ООС.

Зазначається, що від однієї з військових частини у районі проведення операції ОС надійшло повідомлення про ушкодження вантажівки.

“У ході виїзду слідчої групи на місце інциденту з’ясувалося, що автомобіль був підбитий з протитанкового керованого ракетного комплексу “Фагот”, – йдеться у повідомленні.

Автівка на момент обстрілу знаходилася у Шумах.

“Машина забезпечення просто розвозила продукти харчування і воду для військовослужбовців на дальні позиції”, – коментує військовослужбовець ЗСУ Віктор.

Троє військовослужбовців отримали контузію. Серед них – одна жінка. Зараз вони перебувають на лікуванні у військовому госпіталі. Стан їхнього здоров’я задовільний.

За його словами, пуск ракети здійснювався з відстані близько 2,5 км. На такій дальності, за словами армійця, керувати боєприпасом дуже важко.

Оператор ворожого ПТРК намагався “завести” ракету саме у кабіну, але чітко не розрахував відстань і влучив у дерев’яний борт кузова.

Фото: пресцентр штабу ООС

Як інформувала “Новинарня“, у п’ятницю, 22 листопада, бойовики відкривали вогонь зі 120-мм мінометів: один військовий поранений. Ще один загинув у ДТП.

Читайте також:
“ДНР” показала демонтаж власних окопів у Петрівському. ФОТО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна