Фірсов заявляє про своє призначення на посаду в.о. голови Держекоінспекції України

 

Колишній народний депутат Єгор Фірсов заявив, що від сьогоднішнього дня є офіційно виконувачем обов’язків голови Державної екологічної інспекції України.

Як повідомляє “Новинарня“, про це Фірсов написав у четвер, 21 листопада, на сторінці у Facebook.

“Таке рішення ухвалив Кабінет міністрів, і я вдячний за надану довіру. Для тих, хто не в курсі, поясню, що екоінспекція – це той орган, який здійснює контроль за дотриманням екологічного законодавства і стежить за тим, щоб промислові підприємства надмірно не забруднювали довкілля. Пропозицію зайнятися реформою екологічного контролю я отримав від Олексія Гончарука чотири місяці тому. Своє бачення ситуації я виклав спочатку на зустрічах з прем’єром, а потім і особисто президенту Володимиру Зеленському. Потім були сотні зустрічей з працівниками міністерства, співробітниками екологічної інспекції, органами влади. Так поступово була складена докладна дорожня карта наших подальших дій”, – написав Фірсов у соцмережі.

За словами Фірсова, кадрове питання в екоінспекції є “проблемою №1”.

“Зрозуміло, конкурс на керівника при цьому ніхто не відміняв. Незабаром він відбудеться, і я буду брати в ньому участь. Ніякої проблеми для мене в цьому немає. Програма реформ екоінспекції вже готова, і я готовий представити її на розсуд конкурсної комісії”, – додав Фірсов.

На останніх парламентських виборах у Верховну Раду Єгор Фірсов йшов за списком партії Анатолія Гриценка “Громадянська позиція”, яка, втім, не пройшла до парламенту.

Як інформувала “Новинарня“, екснардеп Мустафа Найєм став заступником генерального директора “Укроборонпрому”.

Читайте також: 
Фірсов виходить із фракції Блоку Порошенка через “недоторканних персон”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна