На Луганщині від кулі снайпера загинув воїн 14 омбр Артем Соколов

доповнено

Стало відоме ім’я українського військовослужбовця, який загинув на Донбасі внаслідок бойових дій 16 листопада. Це Артем Соколов, боєць 14-ї механізованої бригади ЗСУ імені князя Романа Великого.

Про втрату повідомила в соцмережі Мар’яна Барабанова.

“Артем Соколов, 32 роки. Київщина. 1 батальйон, 14 омбр. Артем загинув 16 листопада на Донбасі від кулі снайпера.
Без батька залишилось двоє дітей”, – ідеться в дописі.

Вічна пам’ять герою України.

У ранковому зведенні пресцентру штабу ОС повідомлялося про 15 обстрілів, зокрема вогневу активність ворожих снайперів, та одного загиблого воїна України внаслідок обстрілів.

ДОПОВНЕНО. Загибель Артема Соколова підтвердила пресслужба 14-ї бригади.

“Брате, допомагай нам із небес… Допоможи нам помститися за твою смерть, за смерть кожного українського воїна, знищити російську гниль, що отруїла нашу землю, перемогти… Ти ж так цього хотів!..
Спочивай із миром, брате… Пам’ять про тебе, незгасимою свічкою освітлюватиме наші душі і шлях до Перемоги…
Командування та особовий склад 14-ї окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого висловлюють співчуття рідним та близьким Артема Соколова. Тужимо разом із вами… Вічна пам’ять Герою…” – ідеться в дописі.

Артем навчався у Ржищівському гуманітарному коледжі. Працював у київській компанії “Райське джерело” (Eden Spring).

Як відомо, 14 омбр тримає оборону на Луганщині в районі Кримського (Новоайдарський і Попаснянський райони).
“Князівська” бригада зазнала двох безповоротних втрат за три дні.

За даними “Новинарні“, Артем Соколов – четверта бойова втрата українських військ у листопаді.

7 листопада загинув старший солдат 92 омбр Герман Бродніков. Це сталося в районі Авдіївки, коли зведене інженерне відділення одного з механізованих батальйонів бригади виконувало завдання із забезпечення лісом-кругляком свого підрозділу для інженерного обладнання позицій. Ворог здійснив два прицільні постріли з установки ПТКР. Бродніков загинув на місці, ще троє армійців зазнали численних поранень різного ступеня тяжкості.

8 листопада від поранення, отриманого під Авдіївкою внаслідок обстрілу з ПТКР, помер побратим Броднікова – військовий 92-ї бригади ЗСУ солдат Геннадій Моторін.

14 листопада на Луганщині внаслідок ворожого обстрілу загинув боєць 14-ї механізованої бригади ЗСУ 56-річний Юрій Хомік.

Читайте також:
Загиблі герої жовтня: дев’ять облич та історій

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна