На Донеччині внаслідок обстрілу з ПТРК загинув боєць 92 омбр Герман Бродніков

 

У четвер, 7 листопада, у зоні ООС на Донеччині внаслідок ворожого обстрілу із ПТРК загинув старший солдат 92-ї окремої механізованої бригади ім. кошового отамана Івана Сірка Герман Бродніков.

Про це повідомили побратими полеглого на сторінці 92 омбр у Facebook.

“Із болем і скорботою вимушені повідомити про втрати у нашій родині. Сьогодні зведене інженерне відділення одного з механізованих батальйонів бригади виконувало завдання по забезпеченню лісом-кругляком свого підрозділу для інженерного обладнання позицій. І в момент, коли наші побратими біля ВОПу вивантажували деревину, ворог посеред білого дня прицільно здійснив два постріли з установки ПТРК. Одна ракета влучила точно в машину “Урал”, біля якої і працювали захисники. На превеликий жаль, на місці загинув старший солдат Герман Бродніков”, – йдеться в повідомленні.

Хлопцеві було 23 роки. Мешкав у місті Чугуїв на Харківщині. До лав 92-ї бригади Герман прийшов 2016 року.

“Він був відданим та славним сином своєї Батьківщини, а ще вірним другом та побратимом”, – розповіли військові.

Ще троє армійців зазнали численних поранень різного ступеня тяжкості, один із бійців у важкому стані.

“Молимось за нього. Повірити у таке складно, якщо не знати російського окупанта-ката. Адже жодні Мінські домовленості для ворога не діють. Постійно порушуючи режим тиші, російські терористи розстрілюють наших побратимів”, – наголошує пресслужба 92 омбр.

Як відомо, 92-га чугуївська бригада тримає оборону в районі Авдіївки на Донеччині.

Герман Бродніков – перша бойова втрата Об’єднаних сил у листопаді.

Читайте також:
Загиблі герої жовтня: дев’ять облич та історій

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна