В’ятровичу погрожують від імені нардепа Бужанського

 

Від імені “слуги народу” Максима Бужанського майбутньому парламентарю від “Європейської Солідарності” Володимиру В’ятровичу погрожують у приватних повідомленнях.

Про у вівторок, 12 листопада, він повідомив на сторінці у Facebook.

“Привітання від депутата Бужанського”, – написав Володимир В’ятрович і показав відповідний скрін.

“Я йду в політику заради того, щоб Україна була рідним домом, в якому живеш в достатку та куди із радістю повертаєшся. Щоб наші діти спілкувались між собою українською, не нехтучи іноземими мовами, знали б нашу історію, неспотворену з-за кордону та з впевненістю дивилися у своє майбутнє, незатьмарене ані війною, ані здачею країни. Особисто я запевняю: не піду на жодні компроміси щодо національних інтересів. Хай зміни будуть українськими! Йду, щоб будувати український світ і зупиняти “русскій мір”, – зазначив майбутній народний депутат.

Водночас нардеп від “Слуги народу” у своєму телеграм-каналі стверджує, що не листувався з Володимиром В’ятровичем.

“Товариші, ні, номер не мій, і я не листувався з В’ятровичем. Провокація, буває. Провокація В’ятровича, маю на увазі”, – написав Максим Бужанський.

Як інформувала “Новинарня“, у вівторок, 12 листопада, Рада підтримала заяву про добровільне складення депутатських повноважень нардепа від “ЄС” Ірини Луценко (за станом здоров’я). “За” проголосували 275 парламентаріїв.

Перед голосуванням нардеп-мажоритарник від “СН” Максим Бужанський, відомий проросійськими настроями, закликав колег не підтримувати постанову щодо Луценко, адже це приведе в Раду В’ятровича.

За результатами виборів до парламенту пройшли 23 кандидати від партії “Європейська солідарність”, В’ятрович – 25-й номер виборчого списку – має отримати мандат після відмови двох осіб у вищій частині переліку.

Нагадаємо, історик і громадський діяч, дослідник історії визвольного руху Володимир В’ятрович очолював УІНП із 25 березня 2014-го до 18 вересня 2019 року. Пішов з посади “за згодою сторін” після зміни влади в Україні. Відомо, що проти його подальшої роботи в УІНП виступав зокрема Володимир Зеленський.

Читайте також:
“Тремтіть, бандерлоги”: Дубинський підтримав однопартійця Бужанського в конфлікті з журналісткою

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна