“Тремтіть, бандерлоги”: Дубинський підтримав однопартійця Бужанського в конфлікті з журналісткою

 

Телеведучий “1+1” і обраний від “Слуги народу” народний депутат Олександр Дубинський підтримав однопартійця нардепа Максима Бужанського, який обізвав журналістку Ольгу Духнич “тупою вівцею”, а видання “Новое Время” — одіозним.

Як повідомляє “Новинарня“, Дубинський створив допис у Telegram на підтримку колеги та однопартійця.

“Зустрілися з депутатом Бужанським. Зустріч проходила саме так, як її описують журналісти НВ: “поностальгували по СРСР, згадали Януковича” і, як заповідав Петро Олексійович, почитали телеграм-канал Портнова. Тремтіть, бандерлоги”, — написав Дубинський.

Також Дубинський назвав себе, Бужанського та голову партії “Слуга народу” Дмитра Разумкова “єдиними серйозними депутатами” в новому парламенті та пошкодував, що до Верховної Ради не балотувався ексзаступник голови адміністрації президента за часів Віктора Януковича Андрій Портнов.

“Якщо виходити з текстів в дешевих журналах, в українському парламенті лише 3 серйозних депутати. Макс, я і Разумков. Про інших згадують тільки в зв’язку з нами. Шкода, Портнов в депутати не пішов. Був би Four of Kind”, — написав Дубинський.

Як повідомляла “Новинарня“, нещодавно нообраний депутат Верховної Ради Максим Бужанський, представник президентської партії “Слуга народу”, назвав журналістку “тупою вівцею”.

Читайте також:
У Зеленського обурені присутністю ЗСУ на перепохованні воїнів дивізії “Галичина”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна