На Харківщині попрощалися із загиблим під Авдіївкою бійцем 92 омбр Германом Бродніковим

 

У селі Клугино-Башкирівка Харківської області у неділю, 10 листопада, відбулася церемонія прощання з загиблим старшим солдатом 92-ї окремої механізованої бригади ім. кошового отамана Івана Сірка Германом Бродніковим.

Про це повідомляє “Цензор.нет”.

Герман Бродніков народився (позивний – “Фріц”) народився 28 березня 1996 року.  Мешкав у Чугуєві. 2015-го закінчив Чугуєво-Бабчанський лісний коледж.

У бригаді – з квітня 2016, воював у районі Мар’їнки та Авдіївки. Служив старшим солдатом в 92-й омбр.

Як писала “Новинарня“, боєць загинув у районі Авдіївки, коли зведене інженерне відділення одного з механізованих батальйонів бригади виконувало завдання із забезпечення лісом-кругляком свого підрозділу для інженерного обладнання позицій. Ворог здійснив два прицільні постріли з установки ПТКР.

Прощання Бродніков 3 Прощання Бродніков 2 Прощання Бродніков
<
>
Фото: Цензор.Нет

Герман Бродніков загинув на місці, ще троє бійців зазнали численних поранень. Наступного дня  від отриманих ран помер другий військовий 92-ї механізованої бригади ЗСУ імені кошового отамана Івана Сірка – солдат Геннадій Моторін. Він загинув, захищаючи рідну Донеччину.

Читайте також:
Загиблі герої жовтня: дев’ять облич та історій

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.