Зеленський звільнив заступника голови СБУ, за якого “билися” Баканов і Богдан

 

Президент України Володимир Зеленський звільнив Владислава Бухарєва з поста першого заступника голови СБУ, начальника управління з питань боротьби з корупцією і організованою злочинністю.

Як повідомляє “Новинарня“, відповідний указ оприлюднено на офіційному сайті президента в п’ятницю, 8 листопада.

“Звільнити Бухарєва Владислава Вікторовича з посади першого заступника Голови Служби безпеки України — начальника Головного управління з питань боротьби з корупцією та організованою злочинністю Центрального управління Служби безпеки України”, — йдеться в документі.

Іншим указом Зеленський призначив на посаду першого заступника голови СБУ, начальника управління з питань боротьби з корупцією і організованою злочинністю Дмитра Нескромного.

Як відомо з повідомлень українських ЗМІ, напередодні глава офісу президента Андрій Богдан та голова Служби безпеки України Іван Баканов у середу, 30 жовтня побилися на Банковій. Про це на Facebook повідомив журналіст Станіслав Речинський, пізніше інформацію про бійку підтвердила шеф-редактор LB.ua Соня Кошкіна.

За інформацією Речинського, в результаті бійки Богдан залишився без зуба і з тих пір на роботу не виходить. Він також уточнив, що за його даними, причиною бійки стало призначення начальника ГСУ СБУ.

“Богдан хотів Нескоромного, Баканов – Вовка. Крім того, Зе підписав подання Баканова на звільнення двох заступників голови Бухарева і Нескоромного, Дублика не підписав”, – пише Речинський.

Богдан, через кілька годин після висловлювання Речинського, на своїй сторінці в Facebook опублікував реакцію на чутки про бійку. Він пообіцяв Баканову “наступного разу випити всю кров”.

Як інформувала “Новинарня“, 12 вересня 2019 року президент Володимир Зеленський призначив Владислава Бухарєва першим заступником голови Служби безпеки України.
До цього Зеленський призначив очільником Служби зовнішньої розвідки Владислава Бухарєва у червні 2019 року.

Бухарєв пробув на посаді глави зовнішньої розвідки близько трьох місяців.

Читайте також:
“Не лише медаль ФСБ”. У нового голови СЗР Бухарєва знайшли ознаки незаконного збагачення і дружбу з “Кварталом”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна