“Крав у всіх електрику”: у Києві сусід-боржник відкрив стрілянину в під’їзді будинку

 

У Києві поліція затримала чоловіка, який під час конфлікту в будинку на вулиці Чаадаєва у Святошинському районі, на Борщагівці, поранив свого сусіда з карабіна через конфлікт з приводу боргів за ЖКГ в членів ОСББ.

Як повідомляє “Новинарня“, про це в четвер, 7 листопада, поінформував відділ комунікації поліції Києва.

“До правоохоронців надійшло повідомлення про стрілянину у Святошинському районі столиці, на вулиці Чаадаєва. На вказану адресу виїхав екіпаж патрульної поліції та слідчо-оперативна група територіального управління поліції. На місці події поліцейські встановили, що між двома сусідами, які проживають у одному під’їзді будинку, виник конфлікт. У результаті інциденту один чоловік вистрелив іншому двічі у ногу“, – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що 40-річного чоловіка, який унаслідок конфлікту отримав вогнепальне поранення ноги, доставлено до медичного закладу, а 48-річного стрільця затримано.

За цим фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 15, ч. 1 ст. 115 (Замах на вбивство) Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує до 15 років ув’язнення, додали у поліції.

Користувач Facebook Олексій Фалін оприлюднив відео, на якому зафіксовано саму стрілянину. На відео видно, що сусіди стоять під дверима квартири, де вимкнено світло, і розбираються із боржником при відкритих щитках електророзподільника, чекають на електриків та правоохоронців.

Далі чути, як у квартирі дочка кричить: “Тату, не треба! Не треба!”, дружина також намагається відмовити чоловіка, але той бере в кімнаті карабін “Сайга” і двічі стріляє в сусіда біля дверей.

Водночас мешканка будинку по вул. Чаадаєва, 2 Світлана Панюшкіна повідомила у Facebook, що стріляв сусід, “який крав у будинку у всіх електрику, не платить за квартиру багато років”, і через нього, за її словами, у будівлі не увімкнули опалення.

Жінка уточнила, що сусіди зібралися, щоб з ним поговорити, і чоловік почав стріляти.

В іншому пості Панюшкіна додала, що постраждалому потрібна кров для переливання.

За даними ЗМІ, у постраждалого поранення ноги, він госпіталізований і втратив багато крові через перебиту артерію.

Читайте також:
Стрілянина в Голосіївському районі Києва: у зловмисників знайшли багато зброї і гранати

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна