Світоліна програла у фіналі підсумкового турніру WTA Finals 2019

 

Перша ракетка України Еліна Світоліна програла у фіналі Підсумкового турніру-2019 Жіночої тенісної асоціації (WTA Finals) у китайському Шеньчжені.

У неділю, 3 листопада, Світоліна поступилася лідерці світового рейтингу австралійці Ешлі Барті з рахунком 4:6, 3:6.

Це була шоста очна зустріч суперниць, в якій українка зазнала від австралійки лише першої поразки, але – в головному поєдинку року.

На груповому етапі змагань лідерка українського тенісу перемогла чешку Кароліну Плішкову, румунку Симону Халеп та американку Софію Кенін (не віддавши в груповому турнірі суперницям жодного сету, а у півфіналі – швейцарку Белінду Бенчич.

За підсумками сезону-2019 Еліна Світоліна піднялася фінішує як шоста ракетка світу. Завдяки турніру WTA Finals у Шеньчжені з призовим фондом 14 млн ​​доларів вона піднялася на дві позиції.

Нагадаємо, харків’янка пройшла до фіналу підсумкового чемпіонату WTA другий рік поспіль. У 2018 році вона тріумфувала на WTA Finals у Сінгапурі.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна