Гончарук і Коляда побували у Новотроїцькому на КПВВ

 

Прем’єр-міністр України Олексій Гончарук та міністр у справах ветеранів, тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб України Оксана Коляда відвідали КПВВ у Новотроїцькому.

Про це у понеділок, 28 жовтня, Коляда написала на своїй сторінці у Facebook.

“Швидка робота, відсутність черг та незручностей – те, що побачила сьогодні на КПВВ в Новотроїцькому. Разом з Олексієм Гончаруком – прем’єр-міністром України оглянули роботу пункту. Поговорили з людьми, які їхали з окупованої території. Кажуть, все працює добре”, – зазначила Коляда.

За її словами, урядовці також обговорили з прикордонниками важливість відтермінування норми щодо перетину КПВВ дітьми за закордонними паспортами. Поки що є місяць на відпрацювання нового механізму, додала Коляда.

Як писала “Новинарня“, у березні КПВВ “Новотроїцьке” реконструювали. Зокрема, встановили нові модулі для проведення паспортного та фіскального контролю, збудовані місця укриття і навіси для осіб, що перетинають лінію розмежування.

Читайте також:
“Золоте – це Україна”. Місцеві мешканці звертаються до Зеленського, аби не відводив ЗСУ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна