КПВВ “Новотроїцьке” закриється на ремонт

 

Контрольний пункт в’їзду-виїзду “Новотроїцьке” на Донеччині в неділю, 17 березня, буде закритий на один день через ремонтні роботи.

Про це повідомив прес-центр ООС.

“З метою покращення умов перетину громадянами лінії розмежування продовжуються роботи з реконструкції та розбудови контрольних пунктів в’їзду-виїзду на Донеччині. В КПВВ «Новотроїцьке» вже змонтовані нові модулі для проведення паспортного та фіскального контролю, завершено будівництво місць укриття і навісів-накопичувачів для осіб, які перетинають лінію розмежування.
Для виконання важливої частини процесу реконструкції, а саме встановлення вже змонтованих конструкцій, підключення їх до мереж електро- та водопостачання, планується проведення монтажних робіт підвищеної небезпеки із залученням важкої спецтехніки. Тому, з метою дотримання необхідних заходів безпеки як для персоналу, що проводить контрольні процедури в КПВВ, так і для громадян, котрі перетинають лінію розмежування, за рішенням командувача Об’єднаних сил, у неділю, 17 березня, буде тимчасово припинено здійснення пропускних операцій в КПВВ «Новотроїцьке» на один день. Це мінімально необхідний час для проведення небезпечних електро- та монтажних робіт у місцях скупчення людей”, – пояснили речники ОС.

Зазначається, що заплановані заходи з облаштування КПВВ “Новотроїцьке” дадуть змогу створити більш комфортні умови для перетину лінії розмежування в будь-яку пору року та збільшити його пропускну здатність.

У штабі просять громадян “із розумінням поставитись до тимчасових незручностей та врахувати цю інформацію при плануванні своїх поїздок”.

Читайте також:
У черзі до КПВВ на Донеччині помер літній чоловік

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна