Ветеран АТО, якому нахамив Зеленський, підтримував його на виборах. Тепер чекає розгону

 

Голова Миколаївського обласного осередку партії “Національний корпус”, ветеран полку “Азов” Денис “Янтар”, якому нахамив президент Володимир Зеленський на “останньому блокпосту” в селищі Золоте-4 на Луганщині, підтримував Зеленського на весняних виборах-2019.

Це випливає з його дописів у фейсбуці того періоду.

“Висновок: Мародер нас покине, прийде Гуморист. Що сказати, хоч посміємося, це все ж краще, ніж “офігівати” з вчинків Порошенка і Ко”, – писав Денис перед другим туром.

Після розмови із Зеленським 26 жовтня Янтар заявив, що Зеленський нібито наказав розігнати блокпост.

“Спершу в нас був конструктивний діалог, але потім розмова щось не задалась. І зараз у нас є інформація, що за його (Зеленського) вказівкою нас будуть вибивати із Золотого. Людей, які звільняли Маріуполь, Мар’їнку, Широкине”, – сказав Янтар у спеціальному відеозверненні в ФБ.

Активіст додав, що вони – на своїй землі й нікуди не підуть.

Як інформувала “Новинарня“, раніше 26 жовтня президент Володимир Зеленський на блокпосту протестувальників у Золотому-4 неетично повівся з ветеранами, які протистоять імовірному відведенню українських військ на цій ділянці. “Я прийшов тобі сказав, ви зброю відведіть. Ти мені переводиш стрілки. Ти мені взагалі не можеш ніякі ультиматуми озвучувати!”, – сказав він Денису Янтарю, який коректно запропонував обговорити вимоги акції “Ні капітуляції!”

Ветерани назвали поведінку Зеленського на блокпосту “хамською”.




Після цього штаб ОС заявив, що “надає належну правову оцінку” ветеранам у Золотому, які говорили із Зеленським зі зброєю.

Нагадаємо, на виборах президента 21 квітня “Азов” переважно псував бюлетені на своїй спецдільниці та голосував “за Катера, Білецького, Ескобара” (ФОТО).

Читайте також:
“Я ж не лох якийсь”: Зеленський нахамив ветеранам, які протистоять розведенню військ. ВІДЕО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна