США допоможуть у розробці доктрини для ДШВ

 

Десантно-штурмові війська отримають допомогу від Збройних сил США під час процесу трансформації органів військового управління.

Як повідомляє “Новинарня“, про це йшлося в середу, 23 жовтня, під час робочої зустрічі командувача Десантно-штурмових військ генерал-майора Євгена Мойсюка з очільником офісу оборонного співробітництва (ODС) Посольства США в Україні полковником Деніелом Міллером.

Зазначається, що військові обговорили перспективи залучення висококваліфікованих іноземних радників, надання допомоги в розробці доктринальних документів для Десантно-штурмових військ, які цілком відповідатимуть стандартам країн НАТО.

“Також були обговорені питання трансформації та адаптації відповідних документів оборонного планування, оперативного і бойового управління, а також подальшого досягнення повної сумісності підрозділів українського десанту з військами та (силами) стратегічних партнерів в умовах сучасних викликів міжнародній безпеці”, – інформують у пресцентрі Командування ДШВ.

Генерал-майор Євген Мойсюк подарував полковнику Деніелу Міллеру пам’ятну відзнаку з емблемою Десантно-штурмових військ Збройних Сил України та подякував за тісну співпрацю.

Як інформувала “Новинарня“, підрозділи ДШВ отримали американські парашутні системи спеціального призначення.

Читайте також:
Замість Забродського: командувачем ДШВ став бойовий генерал Мойсюк

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна