РФ перекинула у Сербію ракетні комплекси С-400 і “Панцирь-С”

 

РФ перекинула до Сербії свої сучасні системи протиповітряної оборони, де вони вперше в історії візьмуть участь у навчаннях на території зарубіжної країни.

Про це повідомляє агентство ТАСС з посиланням на Міноборони РФ.

Військово-транспортні літаки ВКС Росії перекинули до Сербії російські підрозділи ППО з зенітними ракетними комплексами С-400 і зенітними ракетно-гарматними комплексами” Панцир-С “.

На території Сербії вони візьмуть участь у другому етапі спільних російсько-сербських навчань з протиповітряної оборони “Слов’янський щит-2019”.

Як уточнили в відомстві, дивізіон С-400 і батарея “Панцирів” “вперше візьмуть участь в навчанні на території зарубіжної держави”.

Зенітні ракетні системи С-400 і зенітні ракетно-гарматні комплекси “Панцир-С” будуть розгорнуті на сербській авіабазі Батайніца і увійдуть в російсько-сербську угруповання сил і засобів ППО.

Підрозділи ППО Росії і Сербії відпрацюють виявлення, супровід, класифікацію та знищення всього спектра повітряних цілей умовного супротивника.

Як писала “Новинарня“, Архієрейський собор Сербської православної церкви вирішив не визнавати православну церкву України.

Читайте також:
ГПУ оголосила підозру сербському снайперові Деяну Беричу

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна