Бойовики обстріляли працівників “Луганськвода”, є постраждалі

 

У четвер, 24 жовтня, близько 10:30 ворог із автоматичного станкового гранатомета АГС-17 обстріляв працівників комунального підприємства “Луганськвода”.

Про це повідомляє пресценту штабу ООС на сторінці у Facebook.

Комунальники проводили ремонтні роботи в районі залізничної станції “Кіндрашівська”, неподалік зупинки Зелений Гай.

Внаслідок обстрілу поранення отримали дві цивільні особи.

Від місця, де зафіксовано обстріл, до найближчих позицій українських військовослужбовців понад 2,5 тисячі метрів. За тактико-технічними характеристиками постріли з АГС-17 мають прицільну дальність 1700 метрів, а максимальна дальність польоту 2100 метрів (з пострілом ГПД-30).

“Через те, що вказаний населений пункт знаходиться на непідконтрольній урядові України території, ми не маємо можливості перевірити факт травмування чи поранення мирних мешканців”, – йдеться у повідомленні.

Як писала “Новинарня“, внаслідок гранатометного обстрілу міста Красногорівка на Донеччині бойовиками “ДНР” загинув цивільний чоловік.

Читайте також: 
Бойовики обстріляли 122-мм артилерією Водяне, ЗСУ – без втрат

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна